BALIKESİR / KARESİ - Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Adnan Menderes Mah. 129.Cad. Hacı Basri bey sok. 10100 Merkez/Balıkesir
Vizyon
Eğitim-öğretim ve sosyal aktiviteler yönünden yetiştirdiği öğrencilerle örnek gösterilen, mezunu olmaktan onur duyulan, en çok tercih edilen model bir okuluz.
Misyon
Türk Milli Eğitim temel ilkelerine bağlı, toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, demokrasi değerlerini benimsemiş, sorgulayan, araştıran, bilgi üreten, problem çözme becerisine sahip, yeteneklerini keşfedip geliştiren, girişimci, her durumda çevresine yararlı olabilecek duyarlılıkta, çağdaş ve dinamik bir eğitim vererek lider ve mutlu gençler yetiştirmek için varız.
Başarılar
-2013 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre 85 öğrencimiz bir yüksek öğretim kurumuna yerleşmiştir. -Atletizmde il müsabakalarında bronz madalya.
Rehber Öğretmen :
Derslik :22<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler
Ders başlama saati 8:15; Üç farklı çıkış saatimiz vardır.Bunlar, Genel Lise 14:35; Anadolu Lisesi(10 ve 11 sınıf) 15:30; Anadolu Lisesi(9. sınıf) 16:25.
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım