Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim-öğretim ve sosyal aktiviteler yönünden yetiştirdiği öğrencilerle örnek gösterilen, mezunu olmaktan onur duyulan, en çok tercih edilen model bir okuluz.

Misyon: Türk Milli Eğitim temel ilkelerine bağlı, toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş, demokrasi değerlerini benimsemiş, sorgulayan, araştıran, bilgi üreten, problem çözme becerisine sahip, yeteneklerini keşfedip geliştiren, girişimci, her durumda çevresine yararlı olabilecek duyarlılıkta, çağdaş ve dinamik bir eğitim vererek lider ve mutlu gençler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2020 Yılı TYT: 19 Öğrenci SAY: 8 Öğrenci EA: 13 Öğrenci SÖZ: 5 Öğrenci DİL: 3 Öğrenci TOPLAM: 48 Öğrenci 2021 Yılı TYT: 29 Öğrenci SAY: 15 Öğrenci EA: 5 Öğrenci SÖZ: 8 Öğrenci DİL: 4 Öğrenci TOPLAM: 61 Öğrenci 2022 Yılı TYT: 24 Öğrenci SAY: 14 Öğrenci EA: 7 Öğrenci SÖZ: 2 Öğrenci DİL: 4 Öğrenci TOPLAM: 51 Öğrenci

Saatler: Ders Başlama Saati : 8.50 Ders Çıkış Saati : 16.00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve halk oyunları kursları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak bilim söyleşileri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: IN AS IN INCLUSION, HOLD EVERYONE TOGETHER isimli 2 erasmus+ projesi devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Zeka Oyunları Kursu yapılmaktadır. Öğretmenlere halk oyunları kursu yapılmaktadır.

WEB - https://balikesiradnanmenderesal.meb.k12.tr

Adres - ADNAN MENDERES MAH. 129 CAD. ADNAN MENDERES ANADOLU LISESI BLOK NO: 4A KARESİ / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza ulaşım taksi dolmuş ve belediye halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.Bu ulaşım araçlarına ilimiz merkezinde olan (Tren garı karşısında) Toplu Taşıma Merkezinden ( TTM ) binilebilir. Okulumuz önündeki duraktan kodu 3-C olan Taksi Dolmuş ve kodu 26-B olan Belediye Otobüsü geçmektedir. 26-A kodlu Belediye otobüsü de yürüme mesafesinde üç sokak aşağıdan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.