T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / KARESİ - Adnan Menderes Anadolu Lisesi

Okulumuza Hoşgeldiniz..

2028 Mezunlarımız 

Değerli 9. Sınıf Öğrencilerimiz..

 

"Dün dünle beraber gitti cancağızım

Ne kadar söz varsa düne ait

Şimdi yeni şeyler söylemek lazım"

 

      Evet gençler ortaokul hayatınız tamamlanmış, lise hayatınız ise başlamak üzere, sizler yeni sözler söylemek için aramıza katıldınız. Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin kendine has ortamı, vefası, emeği, çabası sizler içinde olacak artık.    Okulumuzun en yeni ve kıymeti üyeleri olarak, yeni eğitim ve öğretim yılına sizlerle birlikte başlayacak olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.  

     Ortaöğretim hayatınızın bu yeni adımında sizlere başarılar diler, hedeflerinize ulaşmanız için gereken desteği her zaman yanınızda bulacağınızı bilmenizi isteriz.   Okulumuz, akademik başarı kadar, sosyal ve kişisel gelişiminize de önem vermektedir. Bu süreçte sizlere rehberlik edecek güçlü eğitim kadromuz ve arkadaşlarınızla birlikte, zengin bir öğrenme deneyimi yaşayacağınıza inanıyoruz. Ve yine bizler inanıyoruzki sizlerin gelişiminize ve akdemik başarınıza katkı sağlarken sizlerde yetenekleriniz ve bireysel farklılıklarınızla bizlere fark katacaksınız.Sizleri, yeteneklerinizi keşfetmeye ve geliştirmeye davet ediyoruz.  

     Yeni dönemde, hep birlikte güzel anılar biriktirecek, eğlenecek, bilgiye olan açlığımızı giderecek ve büyük başarılara imza atacağız. Unutmayın, her biriniz bu okulun vazgeçilmez bir parçasısınız. Yıl 2028 olduğunda ve lise hayatınız tamamlandığında sizler çok daha güçlü ve geriye dönüp baktığınızda pek çok anı bırakmış olarak mezun olacaksınız.   Başarılarla dolu, sağlıklı ve mutlu bir okul hayatı geçirmeniz dileğiyle, hepiniz okulumuza tekrar hoş geldiniz!  

 

Sevgilerimle..

Ömer AYDIN 

Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.07.2024 - Güncelleme: 23.07.2024 22:03 - Görüntülenme: 1784
  Beğen | 32  kişi beğendi